Financial Controller til konsern i vekst

Offshore Heavy Transport AS (www.oht.no) er operatør innen shipping nisjen tungløft og installasjon. Siden vi ble etablert i 2006, har vi gjennomført en mengde komplekse prosjekter for våre kunder. Vi leverer tjenester til kunder innenfor en rekke industrier, som Olje & Gass, Offshore Vind og Marine Infrastruktur. Vårt kjennetegn er håndtering av store og komplekse konstruksjoner, for eksempel har vi transportert godt over hundre av verdens jack-up rigger for kunder som representerer majoriteten av verdens rigg-eiere. I første halvår av 2021 vil vi utvide virksomheten til å bli en transport- og installasjonstilbyder når vi tar levering av et nytt tungløft og kranfartøy til vår flåte. Det innovative Alfa Lift prosjektet er et svar på etterspørselen for effektive transport og installasjonsløsninger innen offshore vind marked.

OHT Management AS søker nå en Financial Controller til konsernets regnskapsavdeling ved hovedkontoret i Oslo. Du vil inngå i en faglig sterk økonomi- og regnskapsavdeling på ni personer med motiverte og engasjerte kollegaer, og for den rette personen vil det være store muligheter for faglig så vel som personlig utvikling. Stillingen rapporterer til konsernregnskapssjef.

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil ha controlling- og regnskapsansvar for en portefølje av selskaper, med typiske ansvarsområder:

 • måneds-, kvartals- og årsrapportering – inkludert konsolidering, eliminering, analyser og rapportering til ledelsen og styret
 • utarbeide reiseregnskap for skip
 • ha ansvar for bunker og valuta sikring
 • bidra til gjennomføring av forbedringsprosjekter, herunder videreutvikle rutiner, prosesser mv.
 • bistå i utvikling og vedlikehold av regnskapssystem og konsolideringsverktøy
 • delta i ad hoc prosjekter ved behov

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, MRR er en fordel, men ikke et krav
 • minimum fire års erfaring fra tilsvarende rolle og/eller revisjon
 • meget god regnskapsforståelse, både NGAAP og IFRS
 • god systemkompetanse, herunder god forståelse av økonomisystemer og solide Excel-kunnskaper
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være faglig trygg, strukturert og selvstendig så vel som at du jobber godt i samarbeid med andre. Du må være nøyaktig og trives med å jobbe operativt, og evne å både kunne dykke ned i detaljene og løfte deg opp på et overordnet nivå. Det er viktig at du er løsningsorientert, tydelig og tar eierskap til ansvarsområdene dine, og det samme er evnen til å kunne kommunisere og samarbeide effektivt og godt på tvers av avdelinger og fagområder.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling i et konsern som opererer innen offshore næringen, og hvor man inngår i en meget faglig kompetent avdeling. Utviklingsmulighetene er gode, og selskapet holder til i meget representative lokaler i Vika. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Finance People ved Ulrik Langabø på mobil 93 00 53 57 / ulrik.langabo@financepeople. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 
 
Contact us
X
Contact form
For available sailing positions on our vessels, please contact Songa Crewmanagement Ltd (crewing@songa.co.uk)
reCAPTCHA